Котли на пелети от Jterm

Фирма "Джейтерм" ЕООД е официален дистрибутор за България на фирми "KOZLUSAN" (Козлусан) - Турция, които са производители на няколко модела висококачествени водогрейни котли изгарящи пелети, дървесен чипс и друга биомаса, въглища, позволяващи пълна автоматизация, както и камини на пелети - сухи и с водна риза. Като техни дистрибутори, ние предлагаме уредите им на територията на цяла България, като осигуряваме пуск и настройка, гаранционно и извънгаранционно обслужване на котлите и камините.  Котлите на пелети се произвеждат в голям диапазон от мощности - от 14 до 1 160 kW. От скоро предлагаме и един от най-популярните модели котел на пелети - Lidya. Отоплението с пелети е икономично и екологично и спомага за опазване на околната среда. Вредните емисии и отделените финни прахови частици са много по-малко в сравнение с еквивалентното отопление на дърва, въглища, брикети или др. тип твърдо гориво.

Освен пелетни котли фирмата ни предлага и камини на пелети, печки на пелети. Ние сме директен вносител и предлагаме топ цени за посочените продукти. Фирма Джейтерм е на пазара от няколко деситилетия и се е доказала като успешен партньор чрез многото поръчки и успешно изпълнени проекти през годините. Обекти на монтирани отоплителни системи можете да видите тук : Обекти инсталирани модели

Можете да разгледате и актуални промоции и отстъпки за определени модели тук : отстъпки

Разгледайте и нашите модели Котли на твърдо гориво, нафта и газ

Има различни видове пелетни котли - такива които са с голям капацитет и високо КПД и служат за промишлени нужди. Също така има и видове които са предназначени основно за домакинствата, те са с по-малки габарити и отново с високо КПД. И двата вида пелетни котли могат допълнително да бъдат свързвани с бункер за пелети, който допълнително улеснява захранването с пелети. Различните модели разполагат и с различни пелетни горелки които най-често са изцяло автоматични и имат дълъг експлоатационен срок.


Jterm