Помислете за отоплението

Публикувано от Джейтерм ЕООД

Помислете за отоплението през зимата

Есента вече е в разгара си , това е последния сезон преди зимата и е наложително сериозно да се замислим за отоплението през зимата. Разгара на ремонтната дейност е и повечето хора вече сменят дограмите си и изграждат топлоизолации. По наложително е обаче да се замислим за отоплението с което ще се топлим цялата зима. Защото дори и най-добрата енергийно изградена сграда, апартамент или офис няма да ни помогне за студовете които ни очакват през зимата.

Затова е важно да помислим какъв уред за отопление ще изберем.

Котлите на пелети са силно енергийно ефективни заради горивото което използват - пелетите. Предимствата на отоплението с котел на пелети пред алтернативните уреди са много - висок КПД на изгаряне на пелетите, пълни автоматизации на процесите на горене и почистване. Пелетните котли са ефективен начин за отопление дори и на големи офиси, сгради и помещения.

От Септември месец тази година фирма Джейтерм предлага и пелети собствено производство на атрактивни цени. В комбинация с подходящ котел на пелети това води до една силно ефективна отоплителна система , която определено ще внесе уют и топлина във вашия дом през смразяващите зимни дни.


Jterm